Trouwen in de wei

Trouwen in de wei met de koeien op de achtergrond, dat was de wens van Marien en Riet. Deze wens werd afgelopen vrijdag werkelijkheid. Het was een prachtige septemberdag. De dag startte al vroeg in de ochtend, zo vroeg dat we de zon tijdens de first look zagen opkomen. Een prachtig moment. Daarna hadden we meteen de fotoreportage, een reportage met de opkomende zon, samen met de koe, met de bruidskindjes en bij het kasteel. Het was meer dan geweldig. Daarna is het bruidspaar in de koets naar de boerderij gegaan waar de ceremonie plaatsvond. Alle gasten gingen erachteraan in een paardentram. Omdat het nog steeds vroeg in de ochtend was, was het landschap prachtig, dus dat was een ritje genieten. Eenmaal aangekomen op de boerderij zagen we hoe prachtig ze alles hadden voorbereid. Aan alles was gedacht, elk detail. De ceremonie was heel mooi en bijzonder, met de koeien grazend op de achtergrond. Na het ja-woord werden de ringen op een hele bijzondere manier gebracht, namelijk met een kalf. Dan ben je toch wel echt gek met en op je koeien! Na de ceremonie kon iedereen genieten van een heerlijke lunch. Het was een mooie groep daggasten met heel veel kinderen, dus er was veel leven en gezelligheid. Na de lunch ging het bruidspaar met de gasten richting de kerk voor de kerkdienst.

Riet is juf en ze wilde haar trouwdag niet zomaar voorbij laten gaan aan haar kindjes uit de klas. En dus was er een kinderreceptie na de kerkdienst. Riet en Marien moesten nog enkele raadsels oplossen voordat ze hun cadeaus in ontvangst moesten nemen en natuurlijk werd er gezonden.

Na deze receptie ging het feesten door. Eenmaal aangekomen op de locatie startte het diner en tijdens het diner en de receptie waren er nog veel stukjes en speeches van familie en vrienden. Wat is dat altijd heerlijk om te fotograferen, de reacties van het bruidspaar en dat was hier niet anders!

Lieve Riet en Marien, ik heb van jullie genoten en bedankt voor het vertrouwen.

Liefs,

Els