Grote wens, samen met de koeien op de foto

‘Er staan morgen 2 koeien klaar, we kunnen op 2 plekken foto’s maken. Hebben 4 mensen die ons helpen’, dit was het berichtje wat ik afgelopen donderdagmiddag nog kreeg van de bruidegom. Zijn grote wens was om op hun trouwdag op de foto te gaan met zijn koeien.

Afgelopen vrijdag was het zover, de trouwdag van Alies en Gerben! De bruiloft zou eerst in april hebben plaatsgevonden, maar deze hadden ze ook moeten verplaatsen. Na wat wijzigingen in de planning hadden ze besloten om het afgelopen vrijdag gewoon door te laten gaan. Dus de liefde zouden ze zeker gaan vieren, samen met familie en vrienden.

De dag startte op de boerderij bij de ouders van Gerben, daar ging Gerben zich voorbereiden met hulp van zijn moeder. Alies was thuis, samen met haar hondje Jacky. Haar moeder en zus kwamen uiteindelijk om te helpen met de jurk. Jacky vond het allemaal wel gezellig en bekeek van dichtbij hoe baasje in de grote witte jurk ging. Ondertussen kwam Gerben het erf oprijden en reed door naar het kavelpad. Daar stond hij vol spanning te wachten op zijn aanstaande bruid. Toen Gerben Alies zag, had hij geen woorden meer, hij was letterlijk sprakeloos!

Na deze mooie ontmoeting ging de wens van Gerben in vervulling, samen op de foto met 2 dames uit z’n stal. Het was op dat moment net droog en dus konden de dames naar buiten voor de fotoreportage. Na deze reportage gingen we richting Harderwijk waar Gerben en Alies elkaar het ja-woord gaven. Na de mooie ceremonie vertrokken ze met een bootje richting Bij Oost. Daar werden ze feestelijk ontvangen door alle gasten.

Daar werd het ja-woord gevierd met een borrel en een heerlijk lunch-diner. Tussen de gangen door werden er mooie woorden gesproken door familie. Deze woorden werden ontvangen met een lach en een traan. Na de heerlijke taart werd het bruidspaar uitgezwaaid door alle gasten. Samen met het bruidspaar ging ik nog op pad om foto’s te maken en op dat moment begon nog heerlijk de zon te schijnen.

 

 

Willen jullie ook bruidfoto’s met koeien? Neem contact op voor meer informatie.